De wet van aantrekkingskracht: Wat is het? En hoe pas je het toe?

Een kracht die uw ervaringen creëert en u talloze zaken voor u aantrekt. Deze kracht wordt ook wel de wet van aantrekkingskracht genoemd. Het is een universele wet die overal werkzaam is, ongeacht waar je bent, ongeacht wat je bent en ongeacht wie je bent. Een universele wet wil zeggen dat deze wet overal en altijd in het universum werkzaam is en dus ook bij ons op aarde in elke continent, land, plaats, dorp en elke plek die u kunt bedenken.

De wet van de aantrekkingskracht beter gedefinieerd wil zeggen dat gelijke dingen elkaar aantrekken. In onze taal zeggen we wel eens soort zoekt soort en trekken we aan wat we in principe eigenlijk zijn.

De reden dat de wet van aantrekking een wet is, is omdat de het altijd in werking is en niet aan en uit gezet kan worden. Zoals uw onderbewustzijn dag en nacht de vitale functies en processen in uw lichaam regelt, zo is de wet van de aantrekkingskracht ook dag en nacht actief en slaapt nooit.

Het bestaan van deze aantrekkingkracht is al vele duizenden jaren bekend, maar toch waren er maar weinigen die hier echt bewust van waren is vooral de laatste tientallen jaren een meer bekende term geworden.

In de Bijbel komt deze wet ook ter sprake wanneer Jezus zegt:  “Er zal geschiedden naar uw geloof”.  Met andere woorden er zal in essentie precies gebeuren wat je gelooft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download het Gratis:

Zoeken

Loading