Positieve affirmaties die wel écht werken, hoe kom je eraan?

positieve affirmaties

Hieronder een belangrijke tip als je positieve affirmaties en voorbeelden van positieve affirmaties voor jezelf zoekt. Van belang is dat jouw positieve affirmaties geaccepteerd worden door jouw onderbewustzijn.

Als je je in de staat-van-zijn verkeerd waarin je het resultaat al bent dan zul je merken dat automatisch positieve affirmaties voortvloeien vanuit die staat-van-zijn.

 

In duidelijker taal:

Als je je in het hier en nu kunt voelen zoals je zou voelen als het resultaat al werkelijkheid zou zijn, dan zeg je automatisch al bepaalde dingen tegen jezelf, zoals: “O, wat is dit heerlijk. O, wat is dit goed! Wat ben ik goed! Dit is echt geweldig. Nu gaat het beter en beter.”

De perfecte positieve affirmaties voor jou

Dit zijn op dat moment de perfecte positieve affirmaties voor jou. Specifiek voor jou. Je zult waarschijnlijk ook merken dat je een aantal keer dieper adem gaat halen. Je ervaart een soort van opluchting. Dit wil zeggen dat je jouw gewenste staat-van-zijn toelaat.

Jouw positieve staat van zijn wordt als ware niet meer geblokkeerd door negatieve gedachten en dit trekt goede ervaringen aan.

Je kunt zelf positieve affirmaties bedenken en voor jezelf herhalen, maar de positieve affirmaties die voortvloeien uit jouw gewenste staat- van- zijn, zijn het meest krachtig voor jou, specifiek voor jou.

Aanbevolen: bekijk ook deze video om je positieve affirmaties toe te passen

wat je leert:

  • Wat de essentie van jouw wens is
  • Hoe je meer deuren opent naar de realisatie van jouw wens
  • Hoe je jouw gewenste dominante frequentie eigen maakt
  • Wat het voordeel is van een succes-dagboek

video-onderbewustzijn-geheim-achter-je-wensen

 

1 Reactie op Positieve affirmaties die wel écht werken, hoe kom je eraan?

  • alexander zegt:

    heb ik toch een vraag als je afrimaties doet wat is dan de uitwerking naar de buitenwereld toe?bv over mezelf heb mentaal goed in mijn vel gezeten maar de afelopen tijd wel geaffrimeerd maar eigen lijk me van de buiten wereld door mentale ziekte afgesloten terwijl dit raar aanvoeld want je weet dat je anders in het leven stond en toen affrimeerde ik niet wat is dan het verschil?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download het Gratis:

Zoeken

Loading