Het geheim achter je wensen

Wij mensen hebben allemaal wat met elkaar gemeen en zeker het volgende:

– we hebben allemaal problemen

– we hebben allemaal wensen

In de onderstaande video vertel ik je hoe je de realisatie van jouw wens een stuk dichtbij brengt. Als je dit toepast dan weet ik zeker dat je een tal van mogelijkheden gaat zien, ook wanneer je denkt dat iets onmogelijk is. Want in de essentie van ieders wens ligt de sleutel.

 

Video Deel 1

Een korte intro…

Video Deel 2

Enkele hoofdpunten die besproken worden:

 • Wat de essentie van jouw wens is
 • Hoe je meer deuren opent naar de realisatie van jouw wens
 • Hoe je jouw gewenste dominante frequentie eigen maakt
 • Wat het voordeel is van een Succes-Dagboek

 

 Dubbelklik op het scherm voor full screen

Je mag altijd een reactie achter laten! 😉

 

26 Reacties op Het geheim achter je wensen

 • Ronald Smit zegt:

  Zelf leef ik al een aardige tijd door aanspraak te maken op het zuivere bewustzijn, dit zuivere bewustzijn is het punt in ieder mens waar nog niets is en waar zich dan ook het punt van creatie bevind.

  Ik vind dit E-boek en de filmpjes een TOP aanvulling voor velen die hulp in hun ontwikkeling zoeken, het wordt heel erg mooi en duidelijk uitgelegd.

  Het maakt niet uit wat je gebruikt en hoe als je maar tot een ander en beter bewustzijn komt dat alles wat wij denken, zeggen en doen uit energie en dus uit trilling bestaat.

  Ik vind het TOP en dank jullie dan ook vanuit mijn hart voor dit liefdevolle gebaar.

 • Monique zegt:

  De meest heldere uitleg,ooit gehoord!
  zeer boeiend onderwerp,heb er veel over gelezen en gezien.
  niet altijd even makkelijk toe te passen,maar wordt me steeds bewuster van de kracht van onze gedachten.
  bedankt! (( :

 • Melissa zegt:

  Deze video is gewoon top!!

  Ik heb dit het afgelopen half jaar toegepast en het heeft mij enorm veel geholpen.

  Hartstikke bedankt!

 • Kor de Jong zegt:

  Heel mooi al deze reacties. En ik ben al een jaar of 10 bezig maar het “lijkt” niet te werken. Ik heb nog tot 28 september volgend jaar en indien ik dan geen werk heb stort alles om mij heen in. Dit brengt enorme angsten met zich mee en dat bracht me weer terug tot het principe van de aantrekkingskracht. Het voorbeeld van het boek van de Secret vind ik zelf geen goede omdat dit boek het veel te makkelijk voorstelt. Wanneer je beseft dat je heel veel “ballast” meeneemt vanuit je opvoeding en alles wat de “normale” wereld je ook nog heeft meegegeven dan mag je er van uitgaan dat dit proces er één is dat lang kan duren. Vooral die “normale” wereld om je heen ziet dit als zweverig bezig zijn en je zult dus ook veel weerstand ontmoeten. Je eerste keus is dus of je die weerstand kunt en wilt bieden. Dan ga je misschien een therapie volgen om te veranderen. Gevolg ervan is dat de wereld om je heen denkt dat het echt niet goed met je is. Ik zelf heb vele therapiën gevolgd en heb vaak gedacht dat het niet goed met me was ook omdat ik dit uit mijn directe omgeving hoorde? Er werd gevraagd hoe veel therapiën en therapeuten ik nog moest bezoeken? De week kwam het antwoord uit mijn eigen brein. Misschien omdat ik net weer ben begonnen aan een therapie? De vraag kwam is dit wel een therapie of is het iets anders? In onze maatschappij is het therapie. Maar wat is je opvoeding dan? Wat is je school dan? Wat is je werk dan? Wanneer je naar school gaat, wordt opgevoed en vervolgens gerichte opleidingen voor je werk gaat doen dan is dit heel “normaal”. Echter zijn dit ook allemaal zaken die ons brein beïnvloeden en die we gaan “geloven” om ons doel te bereiken!? Is het bezoek van een therapeut niet precies hetzelfde? Is dit niet gewoon een school of opleiding waar je kennis vergaart over hoe je geest en lichaam werkt? Door de bezoeken aan vele van dit soort mensen kreeg ik de vraag wanneer het ooit stopt? Ik had hier geen antwoord op maar sinds een paar dagen wel! Ik durf volmondig te zeggen dat het nooit stopt! Ik ben namelijk niet ziek ik heb ontelbare vragen waar ik antwoorden op wil hebben. Wat wilde ik toen ik naar school ging? Leren lezen, schrijven en rekenen. Gewoon leren dus. En hoe doe je dat? Je gaat naar iemand toe die hier meer van weet dan jij zelf. In dit geval hebben de staat en je ouders hier als eerste een bijdrage in gehad!
  Nu ben je 20, 30, 40 of zoals ik 54 en moet het dan nu stoppen? Voor mij niet1 Op het punt van de menselijke geest, lichaam, ziel en bewustzijn staan nog veel vragen open! Er is vast wel iemand in je buurt net zoals bij mij die hier meer van af weet dan jij. Dat wij om welke reden dan ook bepaalde stempels op dit leren hebben gedrukt en daardoor het bezoek aan de één als “gewoon” leren bestempelen en het bezoek aan een ander bestempelen met de reden dat ik/jeziek ben(t) is een reden die ik nu niet meer kan uitleggen. Wij mensen willen blijkbaar gewoon graag een oordeel over iets hebben en dan is het zo. Ik zet inmiddels steeds vraagtekens wanneer ik van iemand te horen krijg dat iets nou eenmaal is zo als het is. Mijn antwoord zou nu dan zijn! Ok als iets is zoals het is dan is het zo dat ik kies om veel meer te leren over de werking van alles wat met mens zijn te maken heeft en dan mag de ander dus “gewoon” accepteren dat dit bij mij zo is zoals het is!

  Grt en succes met deze mooie weg! Kor

  • Karien zegt:

   Wauw, wat een Schitterende brief !! Dit zouden mijn woorden kunnen zijn. Wat ik echter tegenwoordig doe als ik in een proces zit, is dat ik het onderwerp google. Ik sla de interessante artikelen die ik dan over dit onderwerp vind op in mijn e-mailbox. Bijzonder is dat ik ze dan nog geen eens hoef te lezen én ze de energie hiervan werkt al. Duidelijk dus een voorbeeld van dat energie gedachten volgt. Dit kan dus beide kanten opwerken, positief en negatief. Laten wij dus kiezen voor warme, krachtige en vreugdevolle gedachten. Wie weet worden wij dan hierin gesteund.

 • Jacqueline zegt:

  Heel helder uitgelegd hoe de energiën om ons heen werken.Dank je wel!
  Na enkele jaren te hebben geoefend ben ik erachter gekomen dat we er ECHT niet onderuit komen, gedachtenkracht in combinatie met het werkelijk voelen in je hart, geven je ten alle tijden de uitkomst van je eigen creatie. In het begin kunnen terleurstellingen je hoop over het positieve gebruik van deze wet vervagen en laten geloven dat het niet werkt. Maar de aanhouder wint altijd! Liefde voelen, plezier hebben en genieten zijn de sleutelwoorden om weer snel in de positieve spiraal te komen, mooie herinneringen ophalen helpen hier ook bij. Door het moment wat je creeërt van blijheid en vreugde kunnen er weer mooie en fijne ontwikkelingen op je levenspad plaatsvinden.
  Succes met het toepassen, veel plezier met deze ontdekkingstocht!
  Groet Jacqueline

 • Heel erg duidelijk!!!

 • Anita zegt:

  Mooie duidelijke uitleg, ik ga het proberen en ben benieuwd of het lukt 🙂

 • Bianca zegt:

  Super duidelijke uitleg. Helder & inspirerend. Toppie!

 • els zegt:

  Dankje wel
  dat je dit met ons wil delen, ik raad jullie ook aan om er boeken over te lezen zoals de wet van de aantrekking van esther en jerry hicks of het boek the secret. Een visualisatie bord maken met prenten van je wensen en daar op focussen. groetjes els

 • Patricia zegt:

  Dank je wel!!

  Een hele bijzondere uitleg!
  Ik zal het zeker opvolgend, al vind ik
  Het wel lastig om iets op te schrijven
  Wat nog niet waar is.. Maar ik ga dit zeker
  Toepassen en proberen.. Misschien heb je gelijk?!
  Maar hoe kan iets doorbreken? Mijn gevoelens
  Zijn naar mate de negatieve ervaringen in mijn leven
  Zo geaccentueerd dat ik hierdoor zelfs een ander
  Mens ben geworden.. Ik weet mijn doel!! En oh
  Wat wil ik dit graag, want als ik dit heb weet ik heel
  Zeker dat ik de rest van mijn wensen kan vervullen..
  Ik kan niet wachten op je volgende filmpje,
  Om me nog meer handvatten te geven om mijn
  “doel” te bereiken!!

  Lieve groetjes

 • Nicky zegt:

  Heerlijk jouw positiviteit en bijzonder mooie uitleg. Verhelderend. Dank je wel!!!!!!

 • anuschka zegt:

  kon ik ook maar zo blij worden van deze video of mooie woorden.jammer dat het niet aan mijn besteed is.ik voel echt ik ben geboren voor het ongeluk en begijp soms niet wat ik op deze aarde doe.heb nooit geluk gevoelt of geluk gehad me leven bestaat alleen uit problemen.terwijl ik toch altijd positief ben ingesteld.het zullen we altijd de zelfde mensen blijven op de wereld die het geluk hebben

  • Glimlach zegt:

   Hallo Anuschka
   Als je steeds blijft zeggen’ ik ben voor het ongeluk geboren’ dan zal dat ook zo blijven. Een goede affirmatie is ‘Ik ben voor het geluk geboren’ schrijf het op en hang het aan de muur.
   Probeer eens te kijken naar die problemen vanaf een afstand. Stel jezelf de vraag ;wat heb ik ervan geleerd en welke positieve dingen zijn er gebeurd naast de negatieve dingen.
   Succes ermee.
   Groet van Glimlach

  • Irmgard Segerink zegt:

   als je zegt dat je niet voor geluk geboren bent, dan schep je je eigen werkelijkheid. En dat moet je nu juist niet doen. Want dan stuur je het , het universum in. je kan engelen aanroepen om je te helpen.

  • Evert zegt:

   Anuschka,

   Ik heb de ervaring dat als iemand echt ziet wie ik ben, dat negatief dan verandert in positief. Negatief kunnen we ontsluieren in het hier en nu. Adviezen werken meestal niet, maar zien wat echt is. Waarheid heelt is mijn ervaring

 • Marij zegt:

  Dank je. Wat aardig dat je dit belangeloos doet!

 • monique marissen zegt:

  ben erg blij met deze video. heb er erg veel aan gehad en kijk ook erg uit naar de volgende.
  had alleen een vraag over dat opschrijven. als ik bv een andere auto wil moet ik dan opschrijven……. Ben zo blij met mijn nieuwe auto of doe ik het dan verkeerd.
  groetjes monique

 • gonny zegt:

  geweldig wat een motievatie en kijk op deze dingen
  ik ga gelijk met een succes dagboek beginnen
  dank je wel

 • Petra zegt:

  Geweldig om het eens van een ander te horen. Pas dit al lang bewust toe in mijn leven. Begon met mijn droom auto, die staat inmiddels in de tuin van mijn droomhuis. De realisatie van mijn eigen kunstgalerie/winkel is bijna rond en dat terwijl ik pas te horen heb gekregen dat ik na 12 jaar ontslagen ga worden bij mijn baas. Tuurlijk heb ik mijn verdriet daar van, maar zie het vooral als positief………nu volop tijd voor mijn passie en merk dat de dingen die ik daar voor nodig heb, als het ware gewoon mijn kant op rollen zonder dat dat veel energie/moeite kost.
  Dus nogmaals geweldig om dit te zien en te horen en wil iedereen een passie-vol leven wensen.
  Thanks voor het delen!

 • Ik ben vaak een uitvinder van technische oplossingen. Het klopt dat er eerst een gevoel van “zijn” moet heersen om iets te bekomen. Het is gelijkaardig met The Secrets. Als men met een gevoel zit als “ik kan dat niet”, of iets dergelijks, dan komt het zeker niet!
  Gr. Marc.

 • Gerda zegt:

  Het is te proberen. En dat ga ik doen.

 • Mirjam zegt:

  Ik vond het heel goed uitgelegd, en kan niet wachten op de volgende video!
  Hopelijk duurt dat niet al te lang want ik wil graag alles zien/weten om het toe te kunnen passen!
  Eigenlijk wist ik al ongeveer hoe het in elkaar zat, maar probleem is dat ik het verkeerd toepas , hopelijk lukt het met jouw uitleg in de video’s!
  Daarom kan ik niet wachten op de volgende video.
  Groetjes.

 • Audreeza Bostdorp zegt:

  Ik vind het enorm interessant. Ik zou graag het vervolg willen horen en zien.
  Bedankt voor deze motivatie. En ook Mariel bedankt dat je mij dit hebt doorgestuurd.

 • Sophie zegt:

  Erg duidelijk uitgelegd… 🙂

 • Ik vond de video heel interessant,en heeft mijn ogen doen openen.
  Ik zie nu, dat ik het van heel andere vizie moet bekijken en vooral possitief zijn.
  Nu ik dingen ben aan het opschrijven,dat ik al dat heb bereikt,ben ik ineens heel vrolijk.De reis naar de top is eigenlijk nog veel belangrijker.
  Ik ga ermee aan de slag, alvast bedankt……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download het Gratis:

Zoeken

Loading